Hoppa till sidans innehåll

Premiumpartners 2019/20


 

 

 

        

 

         

 

 

          

 

 

                                   

 

 

                          

 

          

 

Här kan du läsa mer om våra Premiumpartners:

 

Edsbyn Kontorsmöbler

AB Edsbyverken grundades 1899. Att producera möbler har ända sen företagsstarten varit den huvudsakliga verksamheten, även om Edsbyverken under en lång period var känt som en av världens större skidproducenter.Företaget som är ett helägt dotterbolag till EdsbynSenab AB har fabrik och huvudkontor beläget i Edsbyn i Hälsingland. Utöver ett omfattande standard-sortiment har vi med en flexibel produktionsapparat och en kunnig personal utvecklat möjligheterna till kundanpassning. Kundunika lösningar, modifierad standard eller framtagning av nya produkter för projekt är idag en väsentlig del av Edsbyverkens produktion.

Besök Edsbyn Kontorsmöblers hemsida 

 


 

 

Drivex

Drivex har i alla tider förknippats med kvalitet och funktion in i minsta detalj – och att leverera effektiva helhetslösningar. Drivex kompletta program av redskap bekräftar detta. De gör din hjullastare eller traktor mer allround, året runt, oavsett om du är expert på väghållning eller materialhantering.

Besök Drivex hemsida

 


 

Nefab

Nefab-koncernen är en global förpackningsleverantör som specialiserat sig på att utveckla, producera och leverera kompletta förpackningslösningar som minskar kunders totala kostnader samt minimerar deras miljöpåverkan.

Besök Nefabs hemsida


 

Elektra i Hälsingland AB

Elektra är ett av Norrlands ledande företag inom elteknik. Våra röda bilar – våra rullande verkstäder – förser kunder i hela landet med en alltid uppdaterad kompetens inom en rad tjänster. Hos hittar du spetskompetens inom många områden som elinstallationer, automation, tele, data och säkerhet och för allt som i dag innefattar elteknik.

Besök Elektras hemsida 

 


 

Edsbyporten

Garageportar med den beslagskonstruktion som finns på vipporten började tillverkas i Edsbyn redan för ca 50 år sedan. Det är med andra ord en mycket beprövad konstruktion. Den har förfinats och modifierats under åren – alltid med kundens bästa för ögonen.

Besök Edsbyportens hemsida

 


 

AB Karl Hedin

AB Karl Hedin är familjeägt sågverk, emballage och handelskoncern med verksamhet i Sverige och Baltikum. Företaget grundades under 1900-talets början och har idag 965 anställda och en omsättning om 3,3 miljarder kronor.Produktionen är totalt ca 650 000 m³sv, varav 200 000 m³ utgörs av hyvlade och bearbetade trävaror och cirka 55 000 m³ emballageprodukter.AB Karl Hedin Råvara förser företagets sågverk i Sverige med virke. Företaget har en bygg- och industrihandelskedja med försäljningsställen belägna på 38 orter i Mellansverige.

Besök Karl Hedins hemsida

 


  

HALI 

HALI är ett företag med Hälsingland som bas och som utför tjänster åt industrier, företag och privatpersoner i mellersta Sverige. Vi har nästan 30 års erfarenhet av alla typer av kranlyft, återvinningstjänster och specialtransporter. Våra fordon består av allt från mobilkranar, kranbilar, specialfordon till skrotsaxar och materialhanterare.

Besök HALIS hemsida

 


 

Edsbyn & Alfta Ovanåkers Kommun

I Ovanåkers kommun är närheten till skog och sjö en naturlig del i vardagen. Barnomsorgen i kommunen är väl utbyggd och det finns ett stort utbud av förskolor, grundskolor och gymnasieutbildningar. Här finns också vuxenutbildningar på gymnasial nivå och möjligheter till högskoleutbildningar distans.Dessa kombinationer tillsammans med den trivsamma miljön gör kommunen idealisk för familjer. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Näringslivet utmärkts av en stark industri- och småföretagartradition. I kommunen finns vackra hus och tomter till försäljning.

Besök Ovanåkers kommuns hemsida

 


  

MittMedia

Vill du veta vad som händer, bli klokare, engagerad, uttrycka din åsikt, marknadsföra något eller få en stunds avkoppling? Vi ger dig nyheter, sport, nöjen, debatt och mycket annat. Varje dag, dygnet runt. Och vi gör det alltid ur din lokala synvinkel.

Välkommen till MittMedia.

 Besök MittMedias hemsida

 

Uppdaterad: 15 AUG 2018 08:42 Skribent: Thomas Mårtens
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

2021CCM_FT4P_Skate_EuroWeb_140x350-EN.jpeg 


 

 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 


  


  


 

shine_data_nyil 


  


Elektra_Vit_rodbg_CMYK_1 kopia.png


LoggaTuppz.png