Hoppa till sidans innehåll

Klubb Loe


Klubb Loe - För våra yngsta supportrar

Vi fortsätter vårt arbete med att uppmärksamma våra yngsta supportrar genom Klubb Loe. Vid samtliga hemmamatcher för herrlaget kommer vi äver denna säsong att erbjuda gratis barnpassning i Klubb Loe. Detta tack vare ett fortsatt fint samarbete med VoxGym och elever från årskurs tre på Barn- och fritidsprogrammet. 

Var håller Klubb Loe till?
Loe har en egen hörna i Kafé Kuben, där alla barn kan rita, pyssla och läsa böcker i samband med Edsbyns hemmamatcher. Tack vare samarbetet med VoxGym har vi vid varje herrmatch minst två "barnvakter" från barn- och fritidsprogrammet på plats.

Presentation av eleverna som representerar Klubb Loe säsongen 2021/22

Hej jag heter Mathilde Guthu. Jag är 18 år och går på Barn- och fritidsprogrammet. Jag gillar att umgås med människor och vara i köket. Jag tycker om att vara med barn och ser detta som en möjlighet att utveckla mitt ledarskap.

image5j1b3.png
Mathilde GuthuJag heter Sandra Nordlund och är 18 år och går på Barn- och fritidsprogrammet. På fritiden gillar jag att lyssna på musik, sjunga och vara med vänner. Jag har valt att jobba på Klubb Loe för att jag ser det som en möjlighet att utvecklas som ledare.

  imageshkwl.png

Sandra NordlundHej jag heter Hadi Sheikhzadeh och jag går sista året på Barn- och fritidsprogrammet. Jag är 19 år och mina intressen är att vara med mina kompisar och att träna. Jag har valt att jobba i Klubb Loe för att jag gillar vara med barn och det kan hjälpa mig att utveckla mitt ledarskap.

imageg0ma.png

  Hadi SheikhzadehMitt namn är Tove Högberg och jag är 18 år. Jag går mitt sista år på Barn- och fritidsprogrammet på Voxnadalens gymnasium i Edsbyn.

Några av mina största intressen är att träna, spela handboll samt att spendera mycket tid ute i naturen med familj och vänner. 

Att jobba på Klubb Loe ser jag som ett utmärkt tillfälle för mig att utvecklas som ledare, men framförallt att ta hand om och vara med barnen.

image3yxbj.png

Tove HögbergHej, jag heter Olivia Hammarström, jag är 18 år och går sista året Barn- och fritidsprogrammet på Voxnadalens gymnasium. På fritiden gillar jag att umgås med min häst i stallet och vara med vänner. Jag vill jobba på Klubb Loe därför att jag ser det som en möjlighet att samla fler erfarenheter i jobb med barn. 

 imagece28k.png

Olivia HammarströmJag heter Adnan Ziad, är 20 år gammal och går sista året på Barn- och fritidsprogrammet. Mitt största intresse är fotografering. Jag valde Klubb Loe eftersom jag tycker om att jobba med barn.

 

imageffl2.png

Adnan ZiadJag heter Segen Amine och går på Barn- och fritidsprogrammet sista året på gymnasiet. Jag är 21 år och är intresserad av fotboll, fotografering och jag gillar att läsa böcker med verklighetsanknytning. Jag tycker också mycket om att träna på gym, gärna med bra låtar i hörlurarna. Jag tycker att det är roligt att jobba med barn. Jag vill träna mig på att leda grupper för att se om det är något som jag vill göra i framtiden.

 

imagek6gu.png

Segen AmineJag heter Mahadi Hassen, jag bor i Bollnäs och kommer från Etiopien. Jag är 19 år gammal och läser tredje året på Voxnadalens gymnasium där jag går Barn- och fritidsprogrammet. På min fritid tränar jag och håller på med friidrott. Jag vill jobba på Klubb Loe för att jag tycker det är en bra träning för mig som ledare då jag kommer jobba med det i framtiden.

imagebgvop.png
Mahadi Hassen

Varmt välkomna alla barn till Klubb Loes lekhörna under säsongen!

Uppdaterad: 25 MAJ 2018 08:15 Skribent: Thomas Mårtens
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

2021CCM_FT4P_Skate_EuroWeb_140x350-EN.jpeg 


 

 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 


  


  


 

shine_data_nyil 


  


Elektra_Vit_rodbg_CMYK_1 kopia.png


LoggaTuppz.png