Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Skrotinsamling


Skänk ditt skrot och du stöder Edsbyns IF Bandy!

Har du skrot du vill bli av med? Då har du möjligheten att slänga det i vår container, som finns uppställd bakom fd Lulles Motorservice i Edsbyn. Behövs det hjälp att lossa med traktor, så går det även att ordna. Vi ber er då att ta kontakt direkt med Lulle, 0271-209 50.

 

Alla intäkter från denna skrotinsamling går direkt till Edsbyns IF Bandy.

 

Edsbyns IF Bandys Skrotinsamling i samarbete med HALI Transport AB och Lulle.

 

Hali

 

Supporterklubben Edsbyn Red Farmers startade skrotinsamlingen!

Den fantastiska skrotinsamling som startades 2010 av supporterklubben Edsbyn Red Farmers och där insamlade pengar gått till Bandypengen, med syfte att stärka Edsbyns IF Bandy, har sedan starten inbringat ca 1 mkr. En helt fantastisk summa! Pengarna har genom Red Farmers Bandypeng i slutändan gått till Edsbyns IF Bandy.

I augusti 2013 togs ett gemensamt beslut mellan Red Farmers och Edsbyns IF Bandy, att denna skrotinsamling skulle övergå och hanteras direkt av Edsbyns IF Bandy. Red Farmers har genom åren lagt ned mycket arbete på denna insamling och med denna förändring kan de lägga större kraft på allt övrigt arbete.

Skrotinsamlingen fortsätter alltså som vanligt, med skillnaden att Edsbyns IF Bandy tar över insamlingen och där pengarna går direkt till föreningen. Red Farmers arbete med Bandypengen kommer att fortsätta oförändrat.

 

Från Edsbyns IF Bandy vill vi rikta ett stort tack till det arbete Red Farmers lagt ned på denna fantastiska insamling och ett stort tack till alla privatpersoner som skänkt skrot genom åren. Naturligtvis vill vi även tacka skrotinsamlingens stora samarbetspartner HALI Transport AB, som gör detta möjligt, samt Lulle som hjälper till med uppsamlingsplats och lossningshjälp om så behövs.

Uppdaterad: 15 MAJ 2018 10:37 Skribent: Thomas Mårtens

7.png

mk_logo_202223.png

Logo 2021.png

 

bbw

    Strokekampanjen

   

bandyfeber-logo_320x320.png

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

2021CCM_FT4P_Skate_EuroWeb_140x350-EN.jpeg 


 

 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 


  


  


 

shine_data_nyil 


  


Elektra_Vit_rodbg_CMYK_1 kopia.png


LoggaTuppz.png