Hoppa till sidans innehåll

Bandyförbundet


Ett omfattande arbete med att utveckla nya spelformer för barn- och ungdomsbandy har pågått under en längre tid.
 
Bollnäs, Tranås och Västanfors de stora vinnarna när inga lag flyttades ner.
 
Sedan sommaren 2014 har Carina Edström varit ekonomiansvarig hos Svenska Bandyförbundet, men i veckan som gått gjorde hon sin sista arbetsdag på förbundskansliet.
 
Förtydligande: Sedan 24 november är maxgränsen åtta deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, som exempelvis idrottsevenemang med publik. Träningar omfattas inte av förbudet. För träningar gäller lokala allmänna råd.
 
 
Svenska Bandyförbundets styrelse beslutade vid sitt senaste möte om fördelning av det så kallade kompensationsstödet till landets elitserieklubbar herr.
 
Stödet till föreningarna börjar betalas ut måndag den 23 november och Riksidrottsförbundet räknar med att samtliga föreningar ska ha fått sitt stöd under vecka 48.
 
Efter två raka SM-guld står nu Västerås SK inför en lite ovan utmaning när laget ska kliva in i elitseriesäsongen. Det är nämligen inget av motståndarlagen som tror att Grönvitt försvarar guldet.
 
Under den senaste veckan har många frågor om Svenska Bandyförbundets regler för hanteringen av oron bland klubbar för att resa till regioner med utbredd smitta och där särskilda regler meddelats för hanteringen under pandemin.
 
I helgen är det så äntligen dags att börja fokusera på det sportsliga igen, då Bandyallsvenskan spelar sin premiäromgång.
 
Vi befinner oss i upptakten av en mycket, mycket speciell bandysäsong.
 
Vid oro för resor till och från län där det finns utökande allmänna råd från Folkhälsomyndigheten.
 
Ideella Folkspel, föreningslivets eget lotteribolag, har summerat försäljningen av Bingolotter, Sverigelotter och Julkalendrar det senaste verksamhetsåret.
 

Svensk Bandy tar ansvar

(2020-11-13 18:08)
Svenska Bandyförbundet i dialog med Svensk Elitbandy (FSE), Allsvenska Serieföreningen (ASF) och distrikten har idag beslutat om ett antal frågor som utifrån den pågående pandemin får direkt påverkan på bandyverksamheten i våra föreningar.
 
Efter många om och men står nu elitseriepremiärerna för dörren och självklart kommer du kunna följa just ditt favoritlag från tv-soffan även i vinter. Detta via Sportbladet Play.
 

 

bbw

 


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: eif@bandybyn.se

Se all info

 

 


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 


  

shine_data_nyil