Hoppa till sidans innehåll

Bandyförbundet


Att anpassa sig till Covid -19, annars slår den osynlige fienden till. Men att planera som den inte finns, kräver ett stort fång av beslutsamhet och flexibilitet. Tala om att gasa och bromsa samtidigt.
 
I rådande pandemi har beslut tagits att Svenska Bandyförbundets frikort ej gäller som fri entré på matcher anordnade av Svenska Bandyförbundet och dess distriktsorganisationer.
 
Årets upplaga av Svenska Cupen för herrar senareläggs till helgen 23-25 oktober. Spelplats är fortfarande Sparbanken Lidköping Arena.
 
 
Regel- och domarkommittén (RDK) jobbar aktivt för att få fler bandydomare, både damer och herrar. Som ett led i detta har Finn Persson projektanställts under tre månader.
 
Efter en längre tids sjukdom har Mats "Bulan" Engström gått bort.
 
Så har vi då äntligen fått uppmärksamhet på Svenska Bandyförbundets årsmöte.
 
Spelprogrammet i årets upplaga är fastställt. Redan på lördag inleds gruppspelet med totalt fyra matcher.
 
 
Under lördagen hölls Bandyförbundets årsmöte på Scandic Uplandia i Uppsala. Per-Anders Gustafsson fick förnyat förtroende som ordförande i Bandyförbundets styrelse.
 
Undertecknande har glädjen att inför Förbundsmötet inbjuda till en informationsträff där vi tillsammans kommer att presentera hur vi kan och tänker ta oss an framtida frågor inom svensk bandy.
 
Det 40:e världsmästerskapet som skulle spelats i månadsskiftet mars/april 2020, kommer inte heller att kunna spelas den 5-12 oktober 2020.
 
Lördag 5 september, kl 12.50: Svenska Bandyförbundets årsmöte hålls i Uppsala och inbjudna och anmälda i röstberättigade föreningar får möjlighet att följa mötet via Teams.
 
Gruppindelningar och spelsätt är fastställt i säsongens ungdomsserier. Serieledarna påbörjar nu arbetet med spelprogrammen.
 
Spelprogrammen i årets upplaga av Svenska Cupen Junior och Ungdom är fastställda och publicerade på svenskbandy.se.
 


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: eif@bandybyn.se

Se all info

 

 

  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil