Hoppa till sidans innehåll

Bandyförbundet


Svenska Bandyförbundets tävlingskommitté har, tillsammans med Allsvenska Serieföreningen, enats om säsongsplan, poolindelning och annandagsmatcher för Bandyallsvenskan 20/21.
 
– Man bygger avancerade maskiner som nästan går av sig själva, men i slutänden är det ändå det mänskliga ögat och fingertoppskänslan som ser till att allt blir perfekt.
 
Svenska Bandyförbundet har under torsdagen glädjen att presentera Årets Spelare på herrsidan inom svensk bandy.
 
För 46:e gången i ordningen har det nu blivit dags att presentera vem som utsetts till Årets Spelare på damsidan i svensk bandy.
 
Svensk bandys Hall of Fame instiftades i mars 2012. I årets selektion har juryn valt in Eric "Pampen" Borgström, Orvar Bergmark, Anders Bridholm och Hans Åström.
 
Information för dig som köpt biljett till SM-finalerna i bandy 2020.
 
För nionde året i rad delar Svenska Spel och Svenska Bandyförbundet ut pris till Årets Komet på herr- och damsidan till minne av bandyprofilen och Svenska Spel-medarbetaren Torbjörn Ek.
 
För tre år sedan fick Umedalens IF dra sig ur damallsvenskan på grund av spelarbrist. Tack vare hårt och målmedvetet arbete i ungdomsleden står laget nu inför en omstart i samma serie – redo att sätta Umeå på bandykartan igen.
 
Förra året släpptes den första bandyboken för barn om landslagsstjärnan Linnéa Larsson, "Flippa bollen, Linnéa!". Nu kommer uppföljaren, "Schysst hörna, Linnéa!".
 
Svensk bandy fortsätter att hylla de som hyllas bör och nu har det blivit dags att presentera Årets Junior på såväl pojk- som flicksidan.
 
Svensk bandy och hela domarsverige har sorg. Per-Erik "Pelle" Åhlund har avlidit efter en tids sjukdom.
 
Svensk bandys regel- och domarkommitté har nu utsett Årets Domare på herr- och damsidan för säsongen 2019/20.
 
Efter avslutad bandysäsong står det nu klart vilka spelare som prisas som Årets Pojk- och Flickspelare.
 
Moa Friman, Charlotte Selbekk och Tuomas Määttä hade staffli och redskapen. Accentuerad av västkustens ljumma vindar, släktens backhoppar-dna och de djupa sjöarnas land.
 
Edsbyns IF är ännu en gång svenska mästare på herrsidan och föreningen går därmed upp jämsides med IFK Uppsala på andraplatsen i tabellen över antalet svenska mästerskapstitlar.
 


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: eif@bandybyn.se

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil