Hoppa till sidans innehåll

Svenska Fönster förlänger som huvudpartner till Edsbyn Bandy

02 JUL 2019 09:24
Edsbyns IF Bandy är mycket glada att kunna meddela att Svenska Fönster förlänger sitt avtal som huvudpartner med ytterligare tre år.
  • Skapad: 02 JUL 2019 09:24

– Vårt samarbete går långt tillbaka i tiden och att det nu förlängs med ytterligare tre år känns oerhört bra, säger Thomas Mårtens marknadschef för Edsbyn Bandy.

Som huvudpartner kommer Svenska Fönster naturligtvis att synas på alla våra lags dräkter, från de yngsta och upp till elitlaget men exponering är bara en del av samarbetet.

Thomas Mårtens:
– Svenska Fönster är ett modernt och ansvarsfullt företag och detta återspeglas i vårt samarbete där tyngdpunkten ligger på samhällsengagemang, men affärer samt kund- och personalvård är också en naturlig del av vårt samarbete. Vi ser med glädje fram emot de kommande åren tillsammans med Svenska Fönster som huvudpartner.

Svenska Fönster och Edsbyns IF Bandy har många gemensamma värderingar och vill långsiktigt bidra till ett samhälle som både är ekonomiskt och socialt hållbart. Vi vill skapa sammanhållning, inkludering, rörelse och ge förutsättningar för en aktiv fritid, säger Joakim Skoglund marknads- och kommunikationschef för Svenska Fönster.


Epost: Adressen Gömd


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil