Hoppa till sidans innehåll

Mittfältsmotor ansluter till Edsbyns IF Bandy - Vadim Arkhipkin klar för klubben

07 APR 2021 17:15
Edsbyns IF Bandy är mycket glada att kunna offentliggöra att Vadim Arkhipkin skrivit på för klubben. Han kommer närmast från Broberg Söderhamn och har skrivit på ett tvåårskontrakt.
  • Skapad: 07 APR 2021 17:15

Vadim, som har Karlsborgs BK som moderklubb, har under många säsonger spelat i Elitserien för Broberg. Han har även spelat tre säsonger för Dynamo Moskva i den ryska ligan. Han är en mittfältsmotor som är väldigt explosiv, bra med boll, fin passningsklubba och han åker långa sträckor under matcherna. Han är även en poängspelare av rang där han den senaste säsongen svarade för 11 mål och 13 assist i Elitserien. Vadim har även representerat det ryska landslaget flera gånger och har bland annat två VM-guld på meritlistan.
Nu tar han nästa steg i karriären och ansluter till Edsbyns IF Bandy där han blir en mycket fin förstärkning på mittfältet.

Vadim säger så här om varför det blev Edsbyn för honom nu:
- Jag har haft många fina år i Broberg Söderhamn, men känner att jag nu vill ta nästa steg i en ny miljö. Det ska bli väldigt roligt att komma till Edsbyn. Det finns väldigt många bra spelare i laget och klubben har tillhört toppen länge.

Edsbyns IF Bandys sportchef Stefan Karlsson kommenterar så här:
- Vadim är ett väldigt meriterat nyförvärv, en driven toppspelare som kommer att passa perfekt in i vårt lag. Vi har haft ögonen på honom länge då han varit en av Brobergs främsta spelare under många säsonger. Det ska bli väldigt kul att följa honom i den rödblå dressen.

Kontraktet är skrivet på 2 år.

Välkommen till Edsbyns IF Bandy Vadim!

Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd

7.png

Logo 2021.png

 

bbw

    Strokekampanjen

   

bandyfeber-logo_320x320.png

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

2021CCM_FT4P_Skate_EuroWeb_140x350-EN.jpeg 


 

 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 


  


  


 

shine_data_nyil 


  


Elektra_Vit_rodbg_CMYK_1 kopia.png


LoggaTuppz.png