Hoppa till sidans innehåll

LL Elmontage storsatsar på solenergi – och blir ny premiumpartner till Edsbyns IF Bandy!

02 JUN 2020 10:26
Edsbyns IF Bandy är mycket glada att få välkomna LL Elmontage som ny premiumpartner till klubben! LL Elmontage är ett elinstallationsföretag verksamt i Gävleborg och Stockholm som storsatsar på solenergi till privatpersoner och företag.
  • Skapad: 02 JUN 2020 10:26

Samarbetsavtalet innefattar exponering av LL Elmontages varumärke samt en affärsdel där Edsbyns IF Bandy erhåller en bonus för varje såld solelsanläggning.

Daniel Håkansson, marknadsansvarig för LL Elmontage, ser fram emot samarbetet.

– Vi har utvecklat ett komplett koncept inom solenergi där vi tar ansvar för hela processen, från planering inklusive bidragsansökningar och finansieringslösning till själva installationerna. Detta ger kunden maximal trygghet både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Edsbyns IF Bandy har en urstark plattform bland supportrar och företag samt en mycket kompetent marknadsavdelning. Samarbetet kommer att stärka vårt varumärke ytterligare och göra att ännu fler upptäcker vårt koncept för solenergi! 

Edsbyns IF Bandys marknadschef Thomas Mårtens är också mycket nöjd. 

– Det känns väldigt roligt att få välkomna LL Elmontage som ny premiumpartner till klubben. De har lanserat en spännande satsning inom en starkt växande bransch med fokus på miljö och ekonomi. Att de ser oss som en viktig del i detta visar att vi idag är en stark företagspartner som medverkar till konkreta affärer. Vi har skapat en skräddarsydd lösning med fokus på att ytterligare stärka LL Elmontages varumärke samt ett affärsupplägg som kommer att gynna båda parter.

Inom kort kommer en helt ny webbsida från LL Elmontage att presenteras - under tiden kontaktar du marknadsansvarige och Daniel Håkansson, 070-253 46 59 för mer information eller för fri offert.

Fotnot: Att vara premiumpartner till Edsbyns IF Bandy innebär att man som partner tecknar ett avtal till ett värde av minst 125.000 kr per säsong.


Epost: Adressen Gömd


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil