Hoppa till sidans innehåll

Jesper Öhrlund klar för Edsbyns IF Bandy

13 MAJ 2020 15:48
Edsbyns IF Bandy är mycket glada att få meddela att Jesper Öhrlund är klar för klubben och har skrivit på ett tvåårskontrakt.
  • Skapad: 13 MAJ 2020 15:48

Jesper har Örebro SK som moderklubb och kommer närmast från en säsong i IFK Vänersborg. Han har tidigare även gjort åtta säsonger i Broberg. En hårt arbetande spelare med fin skridkoåkning och bra skott från båda hållen. Den senaste säsongen svarade han för 11 mål på 26 matcher från sin anfallsposition i ett Vänersborg som undvek nedflyttningskval i den sista omgången. Nu gör han som sin lillebror Robin och ansluter till svenska mästarna Edsbyns IF Bandy inför kommande säsong. 


Jesper kommenterar själv sin flytt så här:

–Det var en härlig känsla när jag fick förfrågan från Edsbyn. Jag ser väldigt mycket fram emot att få spela i ett topplag och jag tror jag kommer att utvecklas mycket när jag nu får träna och spela med de bästa. Så det fanns aldrig någon tvekan från min sida att skriva på. Det ska också bli roligt att fortsätta att spela med min bror Robin.


Edsbyns sportchef Stefan Karlsson är väldigt nöjd över att Jesper ansluter till klubben:
– Jesper är en hårt arbetande spelare som är allround. Han kommer att bli väldigt nyttig för vårt lag så vi är väldigt glada att han ansluter. Han har också sin broder Robin här och vi har tidigare haft brödrapar som lyckats väl så vi ser fram emot att se både Jesper och Robin i rödblått.

Kontraktet är skrivet på 2 år.

Vi tackar Jesper för denna påskrift och hälsar honom varmt välkommen till Edsbyns IF Bandy!

Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil