Hoppa till sidans innehåll

Hörnpengen inbetalning + Slutspelssurr

24 FEB 2021 21:10
Grundserien är avslutad och därmed även dags att göra bokslut för Hörnpengen. Till slut landade Byn på 13 hörnmål á 5150 kr = 66950 kr till Miljonklubben. Läs vidare för swish- och bankgironummer.
  • Uppdaterad: 24 FEB 2021 21:10

Beroende på vilken summa per hörnmål ni satt upp er på så är det följande summor ni ska betala då.

100 kr = 1300 kr
50 kr = 650 kr
25 kr = 325 kr

Ni betalar genom att Swisha till 123 283 8795 eller betala in via bankgiro 434-5500

OBS: Märk inbetalningen Hörnpengen. Jag provar att endast skriva här på hemsidan och önskar att ni betalar senast SÖNDAG 28/2. Skickar påminnelse nästa vecka till er som inte betalat innan dess. Har ni glömt vilken summa ni satte upp er på så betalar ni 100 kr/hörnmålet! :) Nejdå men hör av er i så fall: 070-333 05 20 eller This is a mailto link

TACK ALLA som bidragit! Tack också till Ola Larshans som kläckte idén. Vilket otroligt gensvar det blir bland alla Edsbysupportrar på alla idéer som poppar upp denna säsong, det är helt makalöst!

SM-SLUTSPELET

Efter slutsignal igår var det ju dags för slutspelsval. Vi höll ju sånär på att passera Sandviken i kampen om 3e platsen och har vi gjort det så har vi nog inte mött Vänersborg i kvartsfinal. Med facit i hand har ju Byn då haft segraren Vetlanda/Hammarby (som det blivit då) eller Vänersborg att välja på då och är nästan 100 % säker på att Byn tagit det förstnämnda alternativet då. Men Sandviken forcerade in en boll i slutsekunderna och vann 8-7 mot Hammarby och då blev Byn 4a och fick inte välja utan det blev Vänersborg kvar till oss.

Det känns som det absolut svåraste alternativet i min värld och jag känner mig inte alls säker på att Byn reder ut det även om jag såklart tror det ändå. Över fem matcher och med hemmaplansfördel i eventuell femte och avgörande får Byn gälla som favoriter men ändå en knapp sådan. Några 3-0 i matcher till något av lagen känns det nästan uteslutet att det blir och givetvis blir första matchen hemma nästa onsdag 3/3 en nyckelmatch! Då blir det spännande så nu gäller det att spara på naglarna en vecka. Avslag kl 20.00 i den matchen såg jag.

Vi hamnade på B-halvan där den andra kvartsfinalen spelas mellan AIK-Västerås. Detta efter att seriesegrarna Villa Lidköping än en gång visat vilken otroligt stor respekt man har för lilla bandybyn Edsbyn då man inte valde Byn på sin sida utan man valde istället Sandviken. Det känns väldigt smickrande tycker jag att ett lag av Villas kaliber än en gång visar oss den respekten, det är STORT i sig och om jag får tycka lite fegt av Villa faktiskt. Eftersom Villa vunnit en serie över 26 omgångar så är man ju bäst laget över tid och då har man ju i min värld ganska mycket större chans att slå ut Byn i bäst av fem än i bäst av en som det skulle bli om Byn än en gång skulle tråckla sig ända till final. Sen är säkert inte sannolikheten så stor att det blir Villa mot Edsbyn igen men skulle det bli så, ja då nyper vi Villa igen!

Det som stack ut i valen var ju att AIK valde Västerås som motståndare när t.ex. lagen från åttondel Vetlanda/Motala också fanns att välja på. Det måste bli skaplig tändvätska för VSK som nog är ganska mycket bättre nu än när lagen möttes i serien i slutet december och början januari. Hoppas VSK kan jävlas lite med AIK i alla fall så det inte blir nån 3-0 promenad för AIK. Tycker inte AIK sett riktigt harmoniska ut i sitt uppträdande på slutet igen heller och såklart hoppas man att allt inte är helt frid och fröjd där! Micke Carlsson, tränare VSK, kontrade på AIK:s val med att han tyckte det var bra, då blir det ju fyrdomarsystem när Johan Willes (AIK) är med! Månne glömde han sin egen kapten Magnus Joneby så blir för första gången femdomarsystem i den kvartsfinalen då :)

Villa valde att möta vinnaren i åttondelen mellan Broberg och Sirius. Känns öppet men anar det blir Broberg som får bära favoritskapet där trots att Sirius vunnit bägge matcherna i serien mot Broberg. Känns svårtippat som tusan men sätter min slant på Broberg ändå. Oavsett vinnare där så känns det som en 3-0 kvartsfinal för Villa.

Sandviken valde lite i chock vinnaren mellan Vetlanda/Motala före att välja Vbg. Såklart! SAIK hade siktat in sig på VSK också om VSK + Vbg då funnits kvar vilket ju var det man trodde. Vetlanda blir ju favoriter där men något säger mig att Motala nyper den då egentligen ganska mycket talar emot Motala som för dagen är rätt skadedrabbad. Men Motala brukar vara taktiskt smarta och manövrerar ut Vetlanda på det tror jag.

Bägge åttondelsfinalerna spelas fredag/söndag kommande helg och såg att bägge matcherna på fredag startar kl 20.00. Såg också att man på Sportbladet Play kunde köpa Slutspelskortet (för 1299 kr) om man ville istället för att köpa match för match för 149 kr. Med Slutspelskortet kan man se alla matcher i slutspelet.  Råder inget tvivel om vad jag väljer i alla fall!

Då myser vi lite och laddar för SM-slutspel om en vecka!

Skribent: Håkan Brindholm
Epost: This is a mailto link

7.png

Logo 2021.png

 

bbw

    Strokekampanjen

   

bandyfeber-logo_320x320.png

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

2021CCM_FT4P_Skate_EuroWeb_140x350-EN.jpeg 


 

 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 


  


  


 

shine_data_nyil 


  


Elektra_Vit_rodbg_CMYK_1 kopia.png


LoggaTuppz.png