Hoppa till sidans innehåll

Hedell förlänger med Edsbyn

11 APR 2020 16:00
Edsbyns IF Bandy är mycket glada att få meddela att anfallaren Ted Hedell förlängt sitt kontrakt med Edsbyn.
  • Skapad: 11 APR 2020 16:00

Ted Hedell, med GT76 som moderklubb, gick bandygymnasiet i Edsbyn och gjorde förra året succé under sin första säsong i Edsbyns A-lag där han spelade 17 matcher i Elitserien. Han utsågs också till årets junior i svensk bandy.

I den säsong som nyss avslutats har han fortsatt sin fina utveckling och han spelade i alla Edsbyns matcher i Elitserien och svarade för 10 mål. Han har även varit uttagen och spelat i P21-landslaget under säsongen som avslutades på bästa sätt med SM-guld och en assist i finalen. Med en outtröttlig spelstil och med sin höga fart och rivighet är han populär hos medspelare och supportrar. Nu har han förlängt sitt kontrakt med Edsbyn i ytterligare tre år och han kommenterar sin förlängning så här:

– Jag är glad och stolt över att fortsätta spela bandy i Edsbyn. Det handlar om min personliga utveckling och då finns ingen bättre miljö att vistas i just nu. Det är i Edsbyn jag kan få ut maximalt med den. Det ska bli väldigt roligt och utmanande att försvara guldet i rödblått!

Edsbyns IF Bandys sportchef Stefan Karlsson kommenterar påskriften så här:
–Vi är mycket glada att Ted fortsätter i Edsbyn. Han har satt ett stort avtryck under sina första två säsonger i A-laget och han kommer bara att bli bättre och bättre. Han har en härlig spelstil där han lägger ned mycket slit i både offensiven och defensiven, han ger alltid etthundra procent. Så vi ser fram emot att fortsatt se Ted i rödblått!

Kontraktet är skrivet på tre år (2+1).

Vi tackar Ted för denna påskrift!

Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil