Hoppa till sidans innehåll

Förtydligande från Edsbyns IF Bandy

17 MAR 2021 20:07
Edsbyns IF Bandy vill förtydliga händelsen där flera AIK-representanter släpptes in i arenan, vid semifinal 2 i tisdags, och samtidigt be om ursäkt.
  • Skapad: 17 MAR 2021 20:07

Edsbyns IF Bandy vill förtydliga händelsen där flera AIK-representanter släpptes in i arenan, vid semifinal 2 i tisdags, och samtidigt be om ursäkt. Normalt får fyra personer komma från gästande klubb, utöver lag och ledning. Oftast kommer ingen extra.  Denna gång kom betydligt fler och en olustig situation uppstod.

AIK har förbrukat det förtroende vi gett dem då de kom med fler än vad som är tillåtet för en klubb, ingen kan ha missat de restriktioner som gäller med anledning av Corona-pandemin. Detta ställde oss inför en mycket svår situation där vi fick välja mellan att tumma på principer kring antingen restriktioner eller gästvänlighet. Därför sätter vi nu ned foten och släpper inte in dem på lördag.

Ovanstående är djupt beklagligt. Däremot har det även spridits en felaktighet: Att ett stort antal skulle ha släppts in på Pub Joe för att dricka öl. Det är helt enkelt inte sant, det var fyra personer som släpptes in på kaffe och bulle, en ren artighetsgest klubbrepresentanter emellan.

Vi har all förståelse för att händelsen har upprört våra supportrar som hela säsongen har accepterat säkerhetsföreskrifterna. Vi kan bara be uppriktigt om ursäkt och lova att det inte händer igen.


Epost: Adressen Gömd

7.png

Logo 2021.png

 

bbw

    Strokekampanjen

   

bandyfeber-logo_320x320.png

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

2021CCM_FT4P_Skate_EuroWeb_140x350-EN.jpeg 


 

 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 


  


  


 

shine_data_nyil 


  


Elektra_Vit_rodbg_CMYK_1 kopia.png


LoggaTuppz.png