Hoppa till sidans innehåll

Edsbyns IF Bandy och Voxnabruk Mat & Nöje utökar samarbetet

23 MAJ 2019 13:28
Edsbyns IF Bandy har tecknat ett avtal med Voxnabruk Mat & Nöje gällande restaurangerna i Svenska Fönster Arena.
  • Skapad: 23 MAJ 2019 13:28

Det nya samarbetet innebär att Voxnabruk Mat & Nöje kommer att driva restaurangverksamheten helt och hållet och huvudfokus är naturligtvis Edsbyns IF Bandys matcher men nu skapas fler möjligheter för ytterligare evenemang i Svenska Fönster Arena.

-Vi gör det här för att vi ser att det finns ett behov att skapa fler events för både företag och supportrar. Mat och dryck är såklart en viktig del i detta och därför har det varit högt prioriterat att hitta en bra helhetslösning säger Thomas Mårtens marknadschef för Edsbyn Bandy.

-Vi har samarbetat med Edsbyn Bandy under ett antal år, då främst genom Sommarbandyskolan. Förra säsongen lagade vi även all mat vid Edsbyns matcher så vi har varit med ett tag. Därför känns det här som ett roligt och hedersamt uppdrag att få utveckla restaurangverksamheten på Ön, säger Christoffer Karlström ägare till Voxnabruk Mat och Nöje.

-De kommer att driva och ansvara för all mat och dryck för NuLäll och Pub Joe och de kommer även att arrangera egna evenemang. Det gör att arenan kommer att leva upp ytterligare vilket känns väldigt positivt. Vår roll blir nu också mycket tydligare där vi kan fokusera på att utveckla våra match- och företagsevenemang och ett bra värdskap, säger Thomas.

 

Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil