Hoppa till sidans innehåll

Årets pojkspelare skriver kontrakt med Edsbyn

10 APR 2020 11:57
Edsbyns IF Bandy är mycket glada att kunna meddela att Rasmus Skarps, årets pojkspelare i svensk bandy, skrivit på sitt första A-lagskontrakt.
  • Uppdaterad: 10 APR 2020 11:57

Anfallaren Rasmus Skarps med Edsbyns IF Bandy som moderklubb är en stor talang i svensk bandy. Den senaste säsongen svarade han för 97 poäng på 26 matcher för Edsbyns P17-lag. Han spelade även 20 matcher med P19-laget där han gjorde 45 poäng. Rasmus var även lagkapten för det svenska P17-landslaget som tog VM-silver och han gjorde tio poäng på fem matcher i mästerskapet som spelades i Lidköping. Efter säsongen utsågs han mycket välförtjänt till årets pojkspelare i svensk bandy.

Nu tar Rasmus nästa steg i sin karriär när han flyttar upp till Edsbyns A-lag.
– Det känns mäktigt att skriva på mitt första A-lagskontrakt. Jag ska jobba hårt för att visa att de gjort rätt som satsar på mig.

Edsbyns sportchef Stefan Karlsson kommenterar:
– Rasmus är en oerhört stor talang. Han är en väldigt bra tvåvägsspelare med bra speluppfattning och en riktig poängspelare. Vi är väldigt glada att kunna flytta upp honom till A-laget. Nu ska vi ta hand om honom på bästa tänkbara sätt för att ge honom förutsättningarna för att bli så bra som han vill bli.

Kontraktet är skrivet på tre år (2+1).

Vi tackar Rasmus för denna påskrift och välkomnar honom till A-laget!

Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil