Hoppa till sidans innehåll

ANGÅENDE ANMÄLNINGSAVGIFTER TILL SOMMARBANDY I EDSBYN 2020

24 JUN 2020 13:21
Edsbyns IF Bandy är först och främst väldigt ledsna att vi denna sommar inte får besök av glada och duktiga barn och ungdomar från hela Sverige. Det är en av årets höjdpunkter för oss som förening och ett härligt inslag i vår by under sommaren.
  • Skapad: 24 JUN 2020 13:21

Angående den senaste tidens kontroverser kring anmälningsavgifter är vi inte nöjda med vår hantering av detta. Det har varit vår ambition att betala tillbaka anmälningsavgiften men tidsram och belopp har hanterats och kommunicerats på ett sätt som väckt helt begripliga reaktioner. Vi ber om viss förståelse för att pandemin innebär en unikt pressande tid men framförallt vill vi be om ursäkt till alla berörda sommarbandyelever, föräldrar och föreningar.

Vi har nu genom ett korttidslån lyckats finansiera en omgående återbetalning av hela kostnaden inklusive anmälningsavgiften på 1500 kr. Även en inställd sommarbandyskola innebär stora kostnader som vi redan har dragit på oss i form av bland annat material och administrativa tjänster men vi väljer nu att ta hela den kostnaden själva. 

HANTERING AV ÅTERBETALNINGAR
Alla som anmält sig till årets sommarbandyskola kommer att få hela avgiften återbetald. För att hantera detta ber vi er mejla vår samarbetspartner ProPublik senast fredag 31 juli enligt nedan. Vi ber om ursäkt för att ni måste göra ytterligare en anmälan men hoppas på er förståelse för det.

Sänd ett mejl till This is a mailto link med rubriken ”Återbetalning av resterande avgift avseende sommarbandyskolan Edsbyn” samt följande innehåll:

  • Barnets för- och efternamn
  • Betalande förälder vid bokning
  • Anmäld mejladress vid bokning
  • Bankkontonummer (IBAN vid utlandsbetalningar)
  • Telefonnummer

För alla frågor om själva återbetalningen och din anmälan av denna kontaktar du vår samarbetspartner Propublik på This is a mailto link

ERBJUDANDE: SOMMARBANDY 2021 + GRATIS TRÖJA 2020
För er som vill kan vi erbjuda en överflyttning av anmälningsavgiften (1500 kr) till nästa års sommarbandyskola, som vi efter årets besvikelse siktar på att göra till den bästa någonsin! Ni som väljer detta alternativ säkrar redan nu er plats nästa sommar och vi kommer dessutom att skicka er tröjan för ÅRETS sommarbandy.  

SISTA DATUM FÖR DITT VAL: FREDAG 31 JULI
Väljer du att inte göra något så flyttas din anmälningsavgift automatiskt över till nästa års sommarbandyskola och du får då tröjan för 2020 hemskickad. 

ÖVRIGA FRÅGOR
Vid frågor om hur själva återbetalningen går till hänvisas till This is a mailto link (se även längre upp på denna sida). Frågor angående Edsbyns IF Bandys syn på ärendet besvaras av ordförande Lars Lindh på tel 072-234 79 08.

Vi ber återigen om ursäkt för hanteringen av detta och hoppas att vi ses på Sommarbandy i Edsbyn 2021, oavsett om du väljer att låta avgiften ligga kvar eller inte. Tills dess – ta hand om varandra och ha en riktigt skön sommar!


Bandyhälsningar,
styrelsen Edsbyns IF Bandy


Epost: Adressen Gömd


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil