Hoppa till sidans innehåll

Xelent ny premiumpartner till Edsbyns IF Bandy

10 JUN 2020 12:50
Edsbyns IF Bandy är mycket glada att få hälsa Xelent välkomna som ny premiumpartner till klubben! Xelent digitaliserar verksamheter med innovativa lösningar och finns över hela landet.
  • Skapad: 10 JUN 2020 12:50

Förutom en affärsdel så kommer Xelent att exponeras på föreningens båda representationslag, herrlaget som är regerande svenska mästare och det nystartade damlaget som till hösten spelar i Allsvenskan.  

Samarbetsavtalet är tecknat med Xelents verksamhet i Hälsingland där Patrik Kyller är VD och han är väldigt positiv till att nu starta upp ett samarbete tillsammans med Edsbyns IF Bandy:

– Vi har haft en mycket bra kontakt med Edsbyns IF Bandy från dag ett. De har en väldigt proffsig approach och är verkligen lyhörda. Det har också gjort att vi landat i ett kanske större samarbete än vad som var vår tanke från början. Det avtal vi tecknat är väldigt intressant med både synlighet för vårt varumärke men även att vi tillsammans kommer att jobba för att skapa goda affärer för båda parter.

Edsbyns IF Bandys marknadschef Thomas Mårtens är väldigt nöjd med att Xelent för första gången någonsin går in som partner till klubben:

– Vi är väldigt glada att Xelent väljer att gå in som partner till oss!  De är ett innovativt företag som ligger i framkant med ett helhetskoncept inom digitalisering och effektivisering, dessutom med en stark supportavdelning. Vi har skräddarsytt ett modernt partnerupplägg för Xelent och det affärsupplägg vi gjort upp kommer även att innebära god avkastning till klubben när våra partners samarbetar med Xelent.

Mer om Xelents och deras tjänster hittar du här: www.xelent.se

 

Fotnot: Att vara premiumpartner till Edsbyns IF Bandy innebär att man som partner tecknar ett avtal till ett värde av minst 125.000 kr per säsong.


Epost: Adressen Gömd


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil