Hoppa till sidans innehåll

Edsbyns IF Bandy har sorg

20 JAN 2022 08:41
Edsbyns IF Bandy har sorg. Vår trogne supporter och mångårige styrelsemedlem Yngve Eriksson har lämnat oss. Ett tungt besked och en stor förlust för föreningen.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2022 08:41

Våra tankar går självklart i första hand till hans familj och närmaste. Detta är också en stor förlust för vår förening då Yngve under många år på olika sätt varit med och bidragit.

Yngve tog tag i många saker inom klubben under 90-talet. Som fd bankchef på olika platser runt om i Sverige flyttade han hem till Smensgården på norra Edsbyn och samtidigt kom han in i föreningens styrelse, där han bland annat tog tag i ekonomin som han fick bra ordning på.

Yngve var en bra man, en hedersman med en positiv personlighet med glimten i ögat. Han var världsvan och drivande och han har en stor del i föreningens framgångar på 2000-talet där Yngve visade vägen. Han visade på vilka möjligheter som fanns så att tron blev den rätta. Yngve har också en stor del i arenans tillkomst.

Bandyn är dig evigt tacksamma, tack för att vi fick lära känna dig. Vi har tillbringat mycket tid tillsammans vilket vi är väldigt tacksamma för och du har varit ett stort stöd för oss och vår förening.

 

Edsbyns IF Bandy genom Stefan Karlsson och Ulf Järvefält


E-post: Adressen Gömd

7.png

MK-logomedartal.png

Logo 2021.png

 

bbw

    Strokekampanjen

   

bandyfeber-logo_320x320.png

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

2021CCM_FT4P_Skate_EuroWeb_140x350-EN.jpeg 


 

 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 


  


  


 

shine_data_nyil 


  


Elektra_Vit_rodbg_CMYK_1 kopia.png


LoggaTuppz.png