Hoppa till sidans innehåll
Foto: SDS

Edsbyn Bandy och Sport Design Sweden skriver avtal

30 AUG 2019 16:07
Nu är det klart med ett nytt avtal gällande merchandise. Edsbyn Bandy har slutit ett avtal med Sport Design Sweden med start i år 2019.
  • Skapad: 30 AUG 2019 16:07

– Merchandise är ett område som vi känner att vi kunnat arbeta mycket bättre kring de senaste åren. Nu gör vi en ordentlig nysatsning tillsammans med Sport Design Sweden. Det känns oerhört roligt då vi kommer att få en förstklassig lösning med såväl produkter som distribution. Souvenirförsäljningen betyder mycket för oss, både när det gäller att bygga vårt varumärke, men vi räknar även med att det blir en betydande intäkt för föreningen, säger Thomas Mårtens, marknadschef för Edsbyns IF Bandy.

Avtalet innebär en rejäl nysatsning och förhoppningen är att färga läktaren med alla nya produkter.

– Med 10 års erfarenhet och som merchandiseleverantör till över 200 idrottsklubbari världen, bland annat Tottenham Hotspur, Sevilla och Toronto Maple Leafs är vi rustade att ta Edsbyns produkter och försäljning till en ny nivå inför säsongen 2019. Vi är mycket glada över detta samarbete där vi kommer tillhandahålla ett helhetskoncept med allt ifrån en nylanserad webshop till att få fram produkter som säljs på arenan och andra ställen, säger Peter Gagneus, E-commerce Manager, Sport Design Sweden. 

Edsbyn Bandy är mycket glada över samarbetet och ser fram emot kommande säsong. Inom kort kommer ett helt nytt sortiment finnas tillgängligt i bandykansliet, hos återförsäljare samt i den nya webshopen.

Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd


bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil