Hoppa till sidans innehåll

Bofabriken ny partner till Edsbyns IF Bandy

02 DEC 2020 13:49
Bofabriken är din personliga fastighetsmäklare där du får hjälp och stöd genom hela processen när du ska sälja din bostad.
  • Skapad: 02 DEC 2020 13:49

Bofabriken är din personliga fastighetsmäklare där du får hjälp och stöd genom hela processen när du ska sälja din bostad. Nu går man in som mediapartner till Edsbyns IF Bandy och kommer att exponeras i klubbens digitala kanaler. Man kommer även att gå in i klubbens nystartade digitala företagsnätverk.

– Det känns fantastiskt roligt att få välkomna Bofabriken som ny partner till klubben. Att de ser oss som en viktig del i sin fortsatta etablering ser vi som oerhört hedrande. Vi har landat i en skräddarsydd lösning där vi kommer att exponera Bofabriken för våra digitala produkter. Det kommer även leda till att vi kan utveckla och bredda vårt utbud ytterligare vilket kommer att vara mycket glädjande för våra supportrar, säger Thomas Mårtens marknadschef för Edsbyns IF Bandy.

Janna Forsell är VD för Bofabriken och hon ser fram emot samarbetet med Edsbyns IF Bandy:
– Vi har haft mycket positiva samtal med klubben och vi tycker att vi landat i något väldigt spännande där vi får modern exponering för vårt varumärke. Dessutom är vi imponerade av det digitala nätverk man lanserat för sina partners och ser det som väldigt positivt att få vara en del av det. Vi ser mycket fram emot detta och att vi blir en del av den gemenskap som klubben, medlemmar, supportrar och partners besitter.

Mer om Bofabriken hittar ni här: www.bofabriken.se

Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd

 

bbw

    Strokekampanjen

   

bandyfeber-logo_320x320.png

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 


 

 Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 


  


  


 

shine_data_nyil