Hoppa till sidans innehåll

Officiella partners 2018/19


                 

 

 

                 

 

 

                                         

 

 

                            

 

          

 

Här kan du läsa mer om våra Officiella partners:

 

Edsbyn Kontorsmöbler

AB Edsbyverken grundades 1899. Att producera möbler har ända sen företagsstarten varit den huvudsakliga verksamheten, även om Edsbyverken under en lång period var känt som en av världens större skidproducenter.Företaget som är ett helägt dotterbolag till EdsbynSenab AB har fabrik och huvudkontor beläget i Edsbyn i Hälsingland. Utöver ett omfattande standard-sortiment har vi med en flexibel produktionsapparat och en kunnig personal utvecklat möjligheterna till kundanpassning. Kundunika lösningar, modifierad standard eller framtagning av nya produkter för projekt är idag en väsentlig del av Edsbyverkens produktion.

Besök Edsbyn Kontorsmöblers hemsida 

 


 

 

Drivex

Drivex har i alla tider förknippats med kvalitet och funktion in i minsta detalj – och att leverera effektiva helhetslösningar. Drivex kompletta program av redskap bekräftar detta. De gör din hjullastare eller traktor mer allround, året runt, oavsett om du är expert på väghållning eller materialhantering.

Besök Drivex hemsida

 


 

Nefab

Nefab-koncernen är en global förpackningsleverantör som specialiserat sig på att utveckla, producera och leverera kompletta förpackningslösningar som minskar kunders totala kostnader samt minimerar deras miljöpåverkan.

Besök Nefabs hemsida


 

Elektra i Hälsingland AB

Elektra är ett av Norrlands ledande företag inom elteknik. Våra röda bilar – våra rullande verkstäder – förser kunder i hela landet med en alltid uppdaterad kompetens inom en rad tjänster. Hos hittar du spetskompetens inom många områden som elinstallationer, automation, tele, data och säkerhet och för allt som i dag innefattar elteknik.

Besök Elektras hemsida 

 


 

Edsbyporten

Garageportar med den beslagskonstruktion som finns på vipporten började tillverkas i Edsbyn redan för ca 50 år sedan. Det är med andra ord en mycket beprövad konstruktion. Den har förfinats och modifierats under åren – alltid med kundens bästa för ögonen.

Besök Edsbyportens hemsida


 

EVOKO

We really love meetings. Getting together and making things happen. Today it’s a vital discipline. But we still feel that much could be improved. Evoko are Swedish innovators dedicated to making meetings smoother, more cost efficient and stylish. Our first product, the multiple award-winning Evoko Room Manager, really proved our point. Design-driven innovation at its best. And now Evoko Minto opens the door to a new era in phone-conferencing. We aspire to give you the optimum set up for magnificent meetings. The rest is up to you.

Besök EVOKOs hemsida

 


 

AB Karl Hedin

AB Karl Hedin är familjeägt sågverk, emballage och handelskoncern med verksamhet i Sverige och Baltikum. Företaget grundades under 1900-talets början och har idag 965 anställda och en omsättning om 3,3 miljarder kronor.Produktionen är totalt ca 650 000 m³sv, varav 200 000 m³ utgörs av hyvlade och bearbetade trävaror och cirka 55 000 m³ emballageprodukter.AB Karl Hedin Råvara förser företagets sågverk i Sverige med virke. Företaget har en bygg- och industrihandelskedja med försäljningsställen belägna på 38 orter i Mellansverige.

Besök Karl Hedins hemsida

 


  

HALI 

HALI är ett företag med Hälsingland som bas och som utför tjänster åt industrier, företag och privatpersoner i mellersta Sverige. Vi har nästan 30 års erfarenhet av alla typer av kranlyft, återvinningstjänster och specialtransporter. Våra fordon består av allt från mobilkranar, kranbilar, specialfordon till skrotsaxar och materialhanterare.

Besök HALIS hemsida

 


 

Edsbyn & Alfta Ovanåkers Kommun

I Ovanåkers kommun är närheten till skog och sjö en naturlig del i vardagen. Barnomsorgen i kommunen är väl utbyggd och det finns ett stort utbud av förskolor, grundskolor och gymnasieutbildningar. Här finns också vuxenutbildningar på gymnasial nivå och möjligheter till högskoleutbildningar distans.Dessa kombinationer tillsammans med den trivsamma miljön gör kommunen idealisk för familjer. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Näringslivet utmärkts av en stark industri- och småföretagartradition. I kommunen finns vackra hus och tomter till försäljning.

Besök Ovanåkers kommuns hemsida

 


 

Onepartnergroup Hälsingland

Allt fler upptäcker fördelarna med att ta professionell hjälp för att hitta och kvalitetssäkra rätt kompetens till sitt företag. Här kan vi på Onepartnergroup hjälpa till med hela eller delar av din rekrytering. Vi känner den lokala marknaden väl och kan snabbt sätta oss in i just ditt behov. Grunden i vårt tjänsteutbud är rådgivning, rekrytering och bemanning.

Besök Onepartnergroup Hälsinglands hemsida 

 


 

MittMedia

Vill du veta vad som händer, bli klokare, engagerad, uttrycka din åsikt, marknadsföra något eller få en stunds avkoppling? Vi ger dig nyheter, sport, nöjen, debatt och mycket annat. Varje dag, dygnet runt. Och vi gör det alltid ur din lokala synvinkel.

Välkommen till MittMedia.

 Besök MittMedias hemsida

 


 

 

LL Elmontage AB

LL Elmontage utför alla typer av elinstalltioner. Företaget utgår från Edsbyn.

 

Uppdaterad: 15 AUG 2018 08:42 Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


 

Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 

shine_data_nyil