Hoppa till sidans innehåll

Officiella partners


                     

 

 

                  

 

 

                          

 

 

                                   

 

                   

                    

 

Här kan du läsa mer om våra Officiella partners:

 

Edsbyn Kontorsmöbler

AB Edsbyverken grundades 1899. Att producera möbler har ända sen företagsstarten varit den huvudsakliga verksamheten, även om Edsbyverken under en lång period var känt som en av världens större skidproducenter.Företaget som är ett helägt dotterbolag till EdsbynSenab AB har fabrik och huvudkontor beläget i Edsbyn i Hälsingland. Utöver ett omfattande standard-sortiment har vi med en flexibel produktionsapparat och en kunnig personal utvecklat möjligheterna till kundanpassning. Kundunika lösningar, modifierad standard eller framtagning av nya produkter för projekt är idag en väsentlig del av Edsbyverkens produktion.

Besök Edsbyn Kontorsmöblers hemsida 

 


 

 

Drivex

Drivex har i alla tider förknippats med kvalitet och funktion in i minsta detalj – och att leverera effektiva helhetslösningar. Drivex kompletta program av redskap bekräftar detta. De gör din hjullastare eller traktor mer allround, året runt, oavsett om du är expert på väghållning eller materialhantering.

Besök Drivex hemsida

 


 

Nefab

Nefab-koncernen är en global förpackningsleverantör som specialiserat sig på att utveckla, producera och leverera kompletta förpackningslösningar som minskar kunders totala kostnader samt minimerar deras miljöpåverkan.

Besök Nefabs hemsida


 

Elektra i Hälsingland AB

Elektra är ett av Norrlands ledande företag inom elteknik. Våra röda bilar – våra rullande verkstäder – förser kunder i hela landet med en alltid uppdaterad kompetens inom en rad tjänster. Hos hittar du spetskompetens inom många områden som elinstallationer, automation, tele, data och säkerhet och för allt som i dag innefattar elteknik.

Besök Elektras hemsida 

 


 

Edsbyporten

Garageportar med den beslagskonstruktion som finns på vipporten började tillverkas i Edsbyn redan för ca 50 år sedan. Det är med andra ord en mycket beprövad konstruktion. Den har förfinats och modifierats under åren – alltid med kundens bästa för ögonen.

Besök Edsbyportens hemsida


 

EVOKO

We really love meetings. Getting together and making things happen. Today it’s a vital discipline. But we still feel that much could be improved. Evoko are Swedish innovators dedicated to making meetings smoother, more cost efficient and stylish. Our first product, the multiple award-winning Evoko Room Manager, really proved our point. Design-driven innovation at its best. And now Evoko Minto opens the door to a new era in phone-conferencing. We aspire to give you the optimum set up for magnificent meetings. The rest is up to you.

Besök EVOKOs hemsida

 


 

AB Karl Hedin

AB Karl Hedin är familjeägt sågverk, emballage och handelskoncern med verksamhet i Sverige och Baltikum. Företaget grundades under 1900-talets början och har idag 965 anställda och en omsättning om 3,3 miljarder kronor.Produktionen är totalt ca 650 000 m³sv, varav 200 000 m³ utgörs av hyvlade och bearbetade trävaror och cirka 55 000 m³ emballageprodukter.AB Karl Hedin Råvara förser företagets sågverk i Sverige med virke. Företaget har en bygg- och industrihandelskedja med försäljningsställen belägna på 38 orter i Mellansverige.

Besök Karl Hedins hemsida

 


 

Sherwin-Williams 

Sherwin-Williams är en global ledare på ytbehandlingsprodukter  såsom färg, lack och bets för industrin. . I Europa, Mellanöstern och Afrika fokuserar Sherwin-Williams på professionella ytbehandlingar  för tillverkande företag och industrier. Med hela bredden av innovativa vätske- och pulverbaserade  produkter tillhandahåller vi högkvalitativa ytor  för alla underlag, såsom  metall, trä, plast och kompositmaterial.

Besök Sherwin-Williams hemsida


 

Lindberg Sweden

Lindberg startades av omtanke. Av omtanke för ett barns frusna händer och fötter. Det var när grundaren Michael Lindberg fick sin första son som klädmärket Lindberg föddes. Sedan dess har det fortsatt, med omtanke för alla som tycker om att vistas i svensk natur och svenskt klimat.

Besök Lindbergs hemsida

 


HALI 

HALI är ett företag med Hälsingland som bas och som utför tjänster åt industrier, företag och privatpersoner i mellersta Sverige. Vi har nästan 30 års erfarenhet av alla typer av kranlyft, återvinningstjänster och specialtransporter. Våra fordon består av allt från mobilkranar, kranbilar, specialfordon till skrotsaxar och materialhanterare.

Besök HALIS hemsida

 


 

 

Edsbyn & Alfta Ovanåkers Kommun

I Ovanåkers kommun är närheten till skog och sjö en naturlig del i vardagen. Barnomsorgen i kommunen är väl utbyggd och det finns ett stort utbud av förskolor, grundskolor och gymnasieutbildningar. Här finns också vuxenutbildningar på gymnasial nivå och möjligheter till högskoleutbildningar distans.Dessa kombinationer tillsammans med den trivsamma miljön gör kommunen idealisk för familjer. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Näringslivet utmärkts av en stark industri- och småföretagartradition. I kommunen finns vackra hus och tomter till försäljning.

Besök Ovanåkers kommuns hemsida

 


 

Hotell Edsbyn

Gamla Järnvägshotellet i Edsbyn byggdes kring sekelskiftet och var då ett välrenommerat hotell med hög klass. Här hölls fina middagar och danskvällarna var vida kända. Hotellet som vi känner det idag fick sin utformning 1985 då en helt ny del byggdes till, vilket gav hotellet 25 helt nya rum, konferenslokal, stort kök, lounge och bistro.I november 2015 tog nya ägare över som satsar stort på gastronomiska upplevelser och ett vänligt boende i trivsam miljö. Det satsas även stort på event och uppträdanden i varierat utbud, allt från dans till nostalgidisco, trubadurer, band och Dj:s.

Besök Hotell Edsbyns Hemsida

 


 

 

4RNTL.se

Allt Du inte behöver – hyr ut det! Vi erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att hyra ut det du inte behöver. En självklar lösning för både plånboken och miljön.

Besök 4RNTL.se hemsida 

 


 SUEZ

SUEZ är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1 100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder vi effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Genom att välja oss får du en nära och engagerad partner med lokal kompetens. Samtidigt drar du nytta av vår erfarenhet som en internationell aktör inom avfallshantering.

Besök SUEZ hemsida

 


OneLife IMA

OneCoin är en digital valuta. OneCoin har som mål att hjälpa miljontals människor genom att ansluta dem till den finansiella världen och ge dem möjlighet till att utföra finansiella transaktioner över gränser till en låg kostnad. OneCoin har utvecklat en global kundbas av miljontals människor i över 195 länder och sex kontinenter.

Besök ONECOINS hemsida

 


 

MittMedia

Vill du veta vad som händer, bli klokare, engagerad, uttrycka din åsikt, marknadsföra något eller få en stunds avkoppling? Vi ger dig nyheter, sport, nöjen, debatt och mycket annat. Varje dag, dygnet runt. Och vi gör det alltid ur din lokala synvinkel.

Välkommen till MittMedia.

 Besök MittMedias hemsida

 


 

 

Midroc

Midroc utför installationer för kraft, belysning, instrumentering, tele, data, bredband, hissar, säkerhet och telefoni. Vi är fabrikatsobundna och kan fritt välja den lämpligaste lösningen utifrån våra kunders behov.På Midroc utgår vi allitid ifrån kundens verksamhet och värnar kundnärhet, både i vad vi kan erbjuda och rent geografiskt. För vår elinstallationsverksamhet har vi därför fasta kontor på hela 45 orter runt om i Sverige.

Besök Midrocs hemsida

Uppdaterad: 25 AUG 2017 14:02
Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 0271-236 25
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad

 

Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit

shine_data_nyil