Hoppa till sidans innehåll

Bandyförbundet


Den 2-4 januari träffas F17-landslaget i Katrineholm för ett läger. Förbundskaptenen Annika Lundberg har kallat 18 utespelare och 2 målvakter.
 
Aldrig tidigare har landslaget haft så många åkstarka, långa tunga spelare som nye Felix Pherson, Christoffer Fagerström och Simon Jansson. Samtliga kommer med förkärlek bakifrån.
 
Favorittippade Västerås har inlett säsongen på bästa sätt. Under lördagen kom lagets sjätte raka vinst då Villa Lidköping besegrades med 6-2.
 
Pär Gustafsson har tagit ut sin första trupp som förbundskapten för P15-landslaget. 30 spelare har kallats till ett läger i Västerås 2-4 januari.
 
Den 7-9 januari samlas Sveriges P17-landslag i Edsbyn. Förbundskaptenerna Göran Boström och Daniel Skarps har kallat 19 spelare till lägret.
 

Upprop: Bandy i OS

(2018-12-11 12:30)
Det Internationella Bandyförbundets olympiska kommitté har tagit fram en hemsida med syftet att samla in namn för att få med bandy i OS.
 
Sverige vann den avslutande matchen i fyrnationsturneringen i Rättvik mot Norge med 16-2 under söndagen. I och med segern vann Sverige turneringen före Ryssland.
 
Via tre mål under matchens fem sista minuter lyckades Sverige besegra Ryssland med 8-5 i fyrnationsturneringen i Rättvik.
 
Tre matcher spelades i Elitserien under lördagen. Skutskär vann på hemmaplan medan Villa Lidköping och AIK tog varsin bortaseger.
 
Sverige åkte på en tung förlust i fredagens öppningsmatch i fyrnationsturneringen i Rättvik. Finland vann med 5-4 efter en stark vändning där Jimi Heinonen prickade in segermålet på tilläggstid.
 
Elitserien i bandy är i full gång med 7 damlag och 14 herrlag som slåss om finalplatserna på Studenternas i Uppsala den 23 mars.
 
Under torsdagen samlades herrlandslaget inför helgens fyrnationturnering i Rättvik som drar igång med match mot Finland på fredag.
 
Under inledningen av december tog sig Surte Wildcats över till andra sidan Atlanten för att spela North American Cup i Minneapolis.
 
Per Hellmyrs, Johan Esplund och David Pizzoni Elfving har lämnat återbud till fyrnationsturneringen som avgörs i Rättvik 7-9 december.
 
Den 9-10 december har Universiadenlaget herr sin första samling. Förbundskaptenen Stefan ”Lillis” Jonsson har kallat 23 utespelare och 3 målvakter till lägret i Uppsala.
 


 

 


 


 

 startad 


 

 

 


 


 

bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 0271-236 25
E-post: eif@bandybyn.se

Se all info

SvS_bandy_centrerad

 


 


 

Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit

 


  

shine_data_nyil