Hoppa till sidans innehåll

Bandyförbundet


I helgen avgörs Svenska Cupen Junior för åttonde gången i ordningen.
 
I helgen avgörs den första upplagan av Svenska Cupen för damer. VSK:s lagkapten Malin Persson ser fram emot slutspelet i Västerås.
 
Sverige inledde turneringen på torsdagen med en bra insats mot Dynamo Moskva som dessvärre slutade med förlust. Under fredagen väntar Ljusdal och sedan Stabaek under natten till lördag.
 
Vid licensnämndens möte 11 oktober i Sandviken togs beslut om att bevilja elitlicens till säsongen 2020/21 för nio föreningar i Bandyallsvenskan och fortsatt granskning av sju föreningar.
 
19-20 oktober avgörs slutspelet i premiärupplagan av Svenska Cupen för damer.
 
Vid licensnämndens möte 11 oktober i Sandviken togs beslut om att bevilja elitlicens till säsongen 2020/21 för nio föreningar och att fortsatt granskning skall ske av fem föreningar i Elitserien, herr.
 
Västerås, Skutskär, Villa Lidköping och AIK. Det är kvartetten som gör upp i slutspelet i Svenska Cupens premiärupplaga för damer.
 
Förhandsfavoriten Falu BS höll för trycket och vann den Allsvenska Supercupen.
 
Bollnäs imponerade stort i turneringen och besegrade ryska Neftyanik med 5-2 i finalen.
 
Vill din förening få in pengar, sprida förebilder och jobba aktivt med språk, sport, jämställdhet och jämlikhet?
 
I helgen avgörs omgång 1 i Svenska Cupen Ungdom. Totalt deltar 21 lag uppdelade i fyra grupper.
 
17-19 oktober avgörs ExTe CUPEN i Ljusdal. Förbundskaptenerna Pierre Roos och Stefan "Lillis" Jonsson har tagit ut 17 spelare som ska representera P21-landslaget i cupen.
 
Den anrika turneringen spelas för 46:e gången i ordningen och för elfte året i rad arrangeras den i Sandviken. World Cup kommer i år att spelas onsdag till söndag 9-13 oktober 2019.
 
Bandyallsvenskan, Allsvenska Serieföreningen och Staylive är idag glada att kunna välkomna er till nya bandyallsvenskan.se. Ett hem för alla er som vill ha full koll på allting som händer kring Sveriges näst högsta serie på herrsidan.
 
Falu BS, Nässjö IF, Gripen Trollhättan BK och IK Tellus är kvartetten som gör upp om slutsegern i Allsvenska Supercupen 2019.
 


 

  

 startad 


 

 

 


 


 

bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: eif@bandybyn.se

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


 

Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 

shine_data_nyil