Hoppa till sidans innehåll

Svenska mästarna Edsbyn mister målvakt

26 APR 2018 21:54
Erik Persson, målvakt född -95 i mästarlaget Edsbyn, tackar för sig och lämnar klubben. Ny klubb är ännu inte bekräftad.
  • Skapad: 26 APR 2018 21:54

Erik Persson, målvakt född -95 i mästarlaget Edsbyn, tackar för sig och lämnar klubben. Ny klubb är ännu inte bekräftad. 
Erik har trots sin ringa ålder (23 år) redan varit med i Edsbyns A-trupp hela 5 1/2 säsonger. Situationen har dock de senaste säsongerna, sedan Anders Svensson kom in bilden, varit sportsligt tuff för Erik så för att få den rätta sportsliga utvecklingen kanske detta är ett klokt beslut för honom.
Stefan Karlsson, sportchef:
”Det är så klart tråkigt att han lämnar klubben men vi har samtidigt en viss förståelse för detta. Erik är dessutom en toppenkille som kommer att saknas i laget och föreningen, men kontakten med Edsbyn kommer att fortgå”
Erik Persson hälsar:
”Jag vill tacka laget, supportrarna och alla som som stöttat och hjälpt föreningen under mina år i Edsbyn. Jag är otroligt tacksam att ha fått spela på stället där allt kretsar kring bandy och där allt är möjligt. Jag vill rikta ett extra stort tack till Red Farmers som gör ett otroligt jobb, alltid lika kul att spela inför er. Jag har lärt mig otroligt mycket här men känner att jag måste gå vidare för att nå min målsättning att bli världens bästa bandymålvakt. Återigen tack till alla som stöttat mig!”
Edsbyns IF Bandy tackar Erik för den här tiden och önskar lycka till!

Epost: Adressen Gömd 

 


 


 

 startad 


 

 

 


 


 

bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil