Hoppa till sidans innehåll
Prisutdelning av VSK:s spelare Robin Andersson och Martin Landström till lagkapten Elias Davidsson

Silver i CCM-cup för Edsbyns P15-lag

07 NOV 2018 08:28
Edsbyns P15 var till Västerås och CCM-cup i helgen där det blev ett silver.
  • Skapad: 07 NOV 2018 08:28

Gruppspelet inleddes mot Sirius där det blev vinst med 7-0, andra matchen mot norska Ullern och även där blev det vinst fast med lite större siffror,12-0. Dessa två matcher speglar väl inte hur matcherna var utan både Sirius och Ullern stod upp bra fast vi tog vara på våra chanser och hade en grym defensiv.
Avslutningsvis blev det gruppfinal mot Lidköpings AIK men här blev det mycket jämnare mot ett starkt kollektiv och tyvärr en förlust med 2-1. Eftersom vi kom 2:a i vår grupp så blev det ändå semifinal där vi fick möta segraren i den andra gruppen i form av Västerås SK. Här kom grabbarna igen och vann med 4-1. I finalen fick vi möta LAIK igen efter att dom vunnit sin semifinal mot Ullevål med 9-0. Även denna gång blev det mycket jämnt, tyvärr förlust igen med 2-1 efter att vi haft två skott i ribban under matchen och av vad vi tycker ett bra spel med många delaktiga. Vi förlorar med flaggan i topp mot ett väldigt bra LAIK där endast tillfälligheter avgör matchen.
När vi summerar denna helg så har detta lag växt ytterligare, mycket bra kämpat av hela laget och vi ser med spänning fram emot att serien drar igång den 9/11 med hemmamatch mot Falun kl 19:00.

/ Edsbyns P15 genom Andreas Nilsson

Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd 

 


 


 

 startad 


 

 

 


 


 

bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil