Hoppa till sidans innehåll

Mästarna förlänger med Svensson

09 APR 2018 14:05
Marcus Persson fortsätter i rödblått
  • Uppdaterad: 09 APR 2018 15:23

Anders Svensson, Sveriges VM-målvakt, skriver nytt kontrakt med Edsbyn på ytterligare 3 år(2+1).

"Sverre" är en riktig vinnartyp som alltid är bäst när det gäller. Det är en mycket viktig position i laget som nu fått sim lösning för ett bra tag framöver, säger sportchef Stefan Karlsson.

Svensson är född 1975 och kom från IFK Rättvik inför säsongen 1995/96. Han har vaktat målet vid Edsbyns samtliga sju SM-guld under 2000-talet och fortsätter att skriva historia - för en knapp månad sedan blev han den första målvakten på 34 år(!) att hålla nollan i en SM-final.

- Det är få förunnat att ha varit med på en sådan här resa och  vi fortsätter hela tiden att se framåt. Det är fortfarande lika roligt med bandy säger Svensson.

-Klubben arbetar på ett bra sätt för att hålla oss kvar i toppen och engagemanget runt omkring ger energi till hela laget.

Marcus Persson fortsätter i rödblått

Marcus Persson fullföljer sitt kvarvarande kontraktsår med Edsbyn. Talangen född 1997, hade en fjolårssäsong som lovade mer. Bland annat gjorde han sitt första elitseriemål, ett lika snyggt som viktigt sådant, borta mot Broberg.

-Han har utvecklats på ett bra sätt och det skall bli riktigt spännande att följa honom när han på allvar skall försöka slå sig in i startelvan, säger sportchef Stefan Karlsson.

Marcus ser redan fram emot nästa säsong.

-Jag vill bli bättre för varje år och i Edsbyn finns alla förutsättninar för det. Två raka SM-guld säger väl det mesta egentligen, jag skall göra allt för att få vara med på isen i en final


Epost: Adressen Gömd 

 


 


 

 startad 


 

 

 


 


 

bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil