Hoppa till sidans innehåll

Intervju med vår marknadschef

29 MAR 2019 19:50
Vi avslutar denna vecka med en längre intervju med vår marknadschef Thomas Mårtens, om säsongen som gått och planerna inför 2019/20.
  • Uppdaterad: 29 MAR 2019 19:50

Hur är läget i föreningen idag?
– På kraftig uppgång! Det har varit ett lite speciellt år, vi har jobbat oss ikapp på flera plan och vissa saker har vi helt enkelt fått prioritera bort. Inför nästa säsong vill vi, utöver det sportsliga, utveckla bland annat mediaexponeringen och miljön på Ön… Tro mig, jag hade hellre lagt mer kraft där redan i år!

– Även på isen var det ju lite av ett omställningsår, en sån man måste göra ibland om man inte bara vill värva färdiga spelare. Att då gå till semifinal med A-laget samtidigt som P18 vinner guld visar vilken stark grund vi står på.

En by på den den högsta nivån

Hur är det att gå för guld i en ort på 5000 invånare?
– Det är klart att det finns utmaningar med det, vi anpassar oss till exempel genom en mindre organisation än övriga toppklubbar. 
– Men det finns stora fördelar också! Vi kanske inte har flest supportrar men vi har de bästa. Och många av företagen, både de stora och de mindre, är så enormt engagerade i bandyn. Det finns en närhet som är svår att få på större orter.

Miljonklubben
Just nu pratas det mycket om värvningar och därmed Miljonklubben.
- Miljonklubben kan ge oss det lilla extra, skillnaden mellan semifinal och final. Att den pushas mycket just nu är för att det är nu truppen ska sättas till nästa år och vi vill veta vad vi har att röra oss med.

Vad säger du till de som tycker att det tjatas om gåvor?
– Det är en svår balansgång. Vi vet att 1000 kronor är mycket pengar, för mycket för många. Samtidigt är Miljonklubben en av de saker som ger oss en konkurrensfördel jämfört med andra klubbar. Många har försökt men de här nivåerna nås bara i Edsbyn. Antagligen på grund av den där närheten igen.

– Jag hoppas att de som är med i Miljonklubben vet vilken kraft de ger hela föreningen, från laget och ledarna till oss i organisationen. Det handlar inte bara om det ekonomiska, det visar oss också hur viktig bandyn i Byn är för många. Klart man får energi av det!

Edsbyhjärtat
Edsbyhjärtat var en nyhet inför säsongen, berätta om det!
– Det är i enkelhet bra saker vi gör utanför isen, med störst fokus på inkludering och gemenskap. Vi känner att vi som en etablerad toppklubb har möjligheter men också ett ansvar att göra vad vi kan för närområdet. Och jag märker på våra partners att de känner likadant.

– Vi började med Edsbyhjärtats dag, ett lite bredare koncept än Bandyns dag som gjorde att vi tillsammans med våra partners kunde jobba mer med sådant som inkludering och miljö. Vi hoppas att ännu fler vill vara med där i år!
- Vi delade också ut reflexer och gjorde insatser i skolorna. Och Klubb Loe med maskotarna är en del av Edsbyhjärtat, de är framförallt roliga såklart men det finns också en koppling till vår stolthet över Hälsingland och skogen. 
- Det är väldigt roligt att se hur uppskattad Loe har varit av de yngsta, både på sidan om isen och på Loes Skirdskokul. Nästa säsong får han ytterligare en kompis!

Vad är framtidsplanerna för ”hjärtat”?
– Just nu är vi i färd med att förstärka marknadssidan och en del av den tjänsten kommer att handla om att stärka Edsbyhjärtat. Vi ska göra om det som blev bra och fylla på med fler aktiviteter. Vi har en hel del planer men vi vill kolla med de företag som går med vad de tycker också, det är en viktig del.

Vad önskar du dig av 2019/20?
– Att ännu fler blir delaktiga och att alla känner sig välkomna på Ön! Serveringarna utvecklades under året som gick och vi kommer att ta detta ytterligare ett steg nästa säsong. Vi var först med en inomhusarena och är stolta över det men ska inte stå stilla utan fortsätta utveckla. 
– Och det var fantastiskt att se P18-finalen på plats, nästa år ser jag gärna Byn på ”Studan” både på fredagen och lördagen!


Epost: Adressen Gömd


 

  

 startad 


 

 

 


 


 

bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


 

Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 

shine_data_nyil