Hoppa till sidans innehåll

Burvall Jonsson klar för fortsättning i Edsbyn

21 MAR 2019 09:33
Edsbyns IF Bandy är idag mycket glada att få meddela att Elitseriens assistkung, Daniel Burvall Jonsson, förlängt sitt kontrakt med Edsbyn. – Det känns otroligt bra att fortsätta lira med Byn, säger Daniel.
  • Skapad: 21 MAR 2019 09:33

Burvall Jonsson klar för fortsättning i Edsbyn – ”Det känns otroligt bra”

Edsbyns IF Bandy är idag mycket glada att få meddela att Elitseriens assistkung, Daniel Burvall Jonsson, förlängt sitt kontrakt med Edsbyn.

– Det känns otroligt bra att fortsätta lira med Byn, säger Daniel.

– Jag trivs otroligt bra i laget med spelare och ledare där vi har otroligt roligt tillsammans. Nu siktar vi på att nästa år återigen vara ett av finallagen där vi tillsammans med supportrarna ska skapa något magiskt.

Vann Elitseriens assistliga
Daniel Burvall Jonsson spelade på en väldigt hög nivå den gångna säsongen och har varit drivande i Edsbyns spel, inte bara denna säsong, utan under många år. Han vann även Elitseriens assistliga och fick även återigen testa på landslagsspel under decemberkamperna i Rättvik.

Edsbyns IF Bandys sportchef Stefan Karlsson kommenterar påskriften såhär:
–Att vi fått till en förlängning med ”Popa” känns väldigt bra. Han är en viktig del av vårt lag och att säkra upp hans tjänster är viktigt för att vi fortsatt ska ha hög kvalité. Med Hans igår och ”Popa” idag har vi säkrat upp ytterhalvspositionerna och därmed är fjolårets startelva intakt. Dessutom har vår tränare Magnus ”Kuben” Olsson nu kört ett år som huvudtränare och är varm i kläderna. Det ser väldigt bra ut inför kommande säsong, säger Stefan.

Kontraktet är skrivet på tre år.

Vi tackar Daniel för denna påskrift!

Skribent: Thomas Mårtens
Epost: Adressen Gömd


 

  

 startad 


 

 

 


 


 

bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


 

Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


 

 

shine_data_nyil