Hoppa till sidans innehåll

Svenska Fönster Arena

29 JUL 2013 08:44
Vi kan nu bekräfta att Dina Arena, från och med den 1 augusti byter namn till Svenska Fönster Arena. Läs mer i Pressrelease från Henk Noback, VD för Svenska Fönster och Josef Höbenreich, Styrelseordförande från Arenabolaget.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:27

Pressrelease Svenska Fönster

Svenska Fönster är en av dom största supportrarna och sponsorerna av bandyn i Edsbyn. Inte enbart för att vi tycker om att titta på en bra bandymatch med stort idrottsinnehåll, utan kanske ännu mer för att vi förstår vikten och värdet av bandyn för vår ort och hela vårt samhälle.

För oss är det inte enbart viktigt att vi kan marknadsföra våra varumärken och organisera fantastiska kundevenemang, utan det är lika viktigt att vi kan skapa förutsättningar och stimulans för ungdomsbandy likväl som korpbandy.

Som den största privata arbetsgivaren försöker vi ta vårt ansvar för att bidra till en ännu mer levande och attraktiv ort och kommun. Det är flera saker än enbart sportsliga framgångar för representationslaget som ligger i vårt intresse.

Vi är därför mycket glada att vi nu har fått möjligheten att på ytterligare sätt utöka vår satsning genom att placera vårt företagsnamn och organisation på arenan – Svenska Fönster Arena. Detta ger oss ökade möjligheter att förstärka vårt samarbete med Edsbyns IF Bandy samt utöka samarbetet med Arenabolaget för vidareutveckling av Sveriges första inomhusarena för bandy.

 

Henk Noback

VD

Svenska Fönster AB


 

Pressrelease Edsbyn Arena AB

Vid starten för Arenaprojektet, sökte arbetsgruppen för Arenabolaget en namnsponsor med lokal anknytning. Dina marknadsförde sig under denna tid, som Dina Försäkringar, en sammanslagning av lokala Sockenförsäkringsbolag. Arbetsgruppen fann Dina Försäkringar som ett mycket bra alternativ då de har en stor kundkrets i närområdet och vi fick därmed en lokal namnsponsor på Arenan.

Efter snart tio år, med ett gott samarbete har Dina Försäkringar beslutat att inte förlänga avtalet med Arenabolaget. Det har resulterat i att en ny namnsponsor på Arenan har sökts. Även denna gång har målet varit att finna en lokal aktör.

Vi har nu skrivit ett avtal med Svenska Fönster, som blir den nya namnsponsorn och Arenan kommer att heta Svenska Fönster Arena.

Från Arenabolaget är vi både stolta och glada att den största privata arbetsgivaren i vår kommun är beredda att satsa på Arenan och den vidareutveckling som finns för Arenan. Målet är att Svenska Fönster Arena blir en samlingspunkt för bygden och en mötesplats för folk från alla hörn i världen.

Avtalet med Svenska Fönster stärker förutsättningarna för Arenabolaget att vidareutveckla Arenan och dess tillhörande områden.

Vi ser avtalet som långsiktigt, där båda parter har samma ambitionsnivå att förbättra Arenan för besökarna och de som aktivt utövar idrottsverksamhet i Arenan.

 

Josef Höbenreich

Styrelseordförande Edsbyn Arena AB

Skribent: Thomas Mårtens 

 


 


 

 startad 


 

 

 


 


 

bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil