Hoppa till sidans innehåll

Edsbyns IF Bandy omorganiserar

24 APR 2018 13:14
Edsbyns IF Bandy genomför en omorganisation och välkomnar Thomas Mårtens som ny kansli- och marknadschef.
  • Skapad: 24 APR 2018 13:14

Edsbyns IF Bandy genomför en omorganisation och välkomnar Thomas Mårtens som ny kansli- och marknadschef. Bakgrunden är att föreningen vill skapa en tydligare struktur för kansliverksamheten.

 

Thomas har som många vet en bakgrund som marknadsansvarig i föreningen (2013-2017) och därtill erfarenhet som projekt- och arbetsledare på Elektra. Han tillträder 24 maj och ser fram emot utmaningen:

– Elektra är en fantastisk arbetsplats och jag hade inte lämnat den för något annat uppdrag än detta. Jag älskar den här klubben och är extremt taggad på att utveckla den tillsammans med alla nere på Ön och alla supportrar och partners! 

 

Edsbyns IF Bandy vill utvecklas på såväl som vid sidan av isen och genom omorganisationen skapas förutsättningar för en tydlig gemensam riktning i det arbetet. Ordförande Michael Bolin är mycket nöjd med rekryteringen:

– Thomas har en stor bredd, han har gedigen kunskap om partnerarbetet och har dessutom samlat på sig erfarenhet av att leda andra. Detta känns oerhört bra inför framtiden!

 

Omorganisationen innebär också att Fanny Gunnarsson lämnar sin tjänst som marknadsansvarig, Edsbyns IF Bandy tackar Fanny för det allt det arbete hon har lagt ned hos oss och önskar henne ett stort lycka till i sina framtida uppdrag.


Epost: Adressen Gömd 

 


 


 

 startad 


 

 

 


 


 

bbw


    Strokekampanjen

   

 

Postadress:
Edsbyns IF Bandyförening - Bandy
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Besöksadress:
Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Kontakt:
Tel: 027123625
E-post: This is a mailto link

Se all info

SvS_bandy_centrerad


  


Ny_logga_Ovanaker_stor_Sv_vit


shine_data_nyil