Klubb Loe - För våra yngsta supportrar

Vi fortsätter vårt arbete med att uppmärksamma våra yngsta supportrar. Tack vare fint sponsorsamarbete med Edsbyverken fortsätter vi erbjuda fri entré för alla barn & ungdomar till Edsbyns matcher. För de yngsta är det Klubb Loe som gäller!

Var håller Klubb Loe till?

Loe har en egen hörna i Kafé Kuben, där alla barn kan rita, pyssla och läsa böcker i samband med Edsbyns hemmamatcher. Tack vare ett bra samarbete med Voxnadalens gymnasium har vi varje match minst två "barnvakter" från barn- och fritidsprogrammet på plats.

Kostar det något att vara medlem?

Att vara medlem i Klubb Loe kostar ingenting. Du anmäler ditt barn till Klubb Loe genom att fylla i anmälningsblanketten som finns under fliken Klubb Loe på vår hemsida eller genom att besöka bandykansliet.

Som medlem i Klubb Loe får du medlemskort, klistermärken och en speciell hälsning hem i din brevlåda från Loe.

Måste man vara medlem?

För att leka i Klubb Loes hörna i Kafé Kuben behöver ditt barn inte vara medlem, det är självklart helt frivilligt!

Kan man köpa Loesouvenirer?

Du kan köpa Loe som gosedjur i vårt kansli, webbshop samt övriga försäljningsställen.

Varmt välkomna alla barn till Klubb Loes lekhörna under säsongen!

loe3-XL

Uppdaterad: 2017-10-26 14:15